Others: Food manufacturing - MAGAZYN BUFOROWY NA CZEKOLADOWE ZAJĄC ZKI

Magazyn buforowy, optymalnie zintegrowany ze wszystkimi procesami produkcji. Nieprzerwany proces produkcji i zwiększenie wydajności. Dające się zaplanować zmiany produktów.



Chocolats Halba w Wallisellen w Szwajcarii zajmuje się produkcją i dystrybucją najwyższej jakości wyrobów czekoladowych i cukierniczych od 1933 roku. Wyselekcjonowane owoce kakaowca z różnych regionów czyści się, praży, mieli i przerabia na masę czekoladową. W zakładzie w Wallisellen produkuje się tabliczki czekolady oraz wyroby cukiernicze, podczas gdy zakład w Hinwil produkuje czekoladki, pralinki oraz wyroby sezonowe (takie jak czekoladowe zajączki). Chocolats Halba zatrudnia obecnie 230 pracowników i każdego roku produkuje około 10.000 ton najwyższej jakości czekolady.

Pobranie prospektu


 
OK